Eagerly

2022

Eagerly Meetup

Eagerly Meetup

Thema

Oud & Nieuw

Terug van weggeweest! Een middag vol inspirerende talks en frisse ideeën. Omdat we het vorig jaar niet konden vieren en onze digitale wereld constant in verandering is, was de rode draad snel gevonden.

Met een focus op data als bron van inzichten voor duurzame doorontwikkelingen – en hoe een aantal van onze opdrachtgevers dat in de praktijk brengen door oude tradities in nieuw perspectief te plaatsen.

Wat ons betreft: stuk voor stuk mooie verhalen die je doen nadenken over goede voornemens voor in het nieuwe jaar. Wij hebben alvast een mooie stip op de horizon gezet. Welke? Dat lees je hieronder.

Ons ijzersterke team
Ons ijzersterke team
Ons ijzersterke team
Toost met opdrachtgevers

Duurzame oplossingen

Data gedreven ontwikkelingen

Lorem

R.I.P. Google Analytics

In 2023 stopt Universal Analytics, de versie van Google Analytics waar jij waarschijnlijk rapportages vandaan haalt. Een overstap naar Google Analytics 4 kan. Maar dat gaat niet vanzelf en vraagt om onmiddellijke actie want data importeren van het ene naar het andere kan niet.

Belangrijker: het is hoogst onzeker of Google Analytics überhaupt nog gebruikt mag worden.  Een verbod in Oostenrijk, Italië en Denenmarken is al een feit. Heeft ermee te maken dat data opgeslagen c.q. gedeeld wordt met de VS. En daar gelden niet dezelfde privacy regels als waar wij voor staan.

Bekijk de presentatie

Matomo als alternatief

Wij zien de noodzaak om nu te handelen. Samen met developers en opdrachtgevers heeft onze data-specialist Kyara onderzoek gedaan naar een wenselijk en houdbaar alternatief. Haar conclusie: Matomo. De meest privacy vriendelijke en betaalbare uit de range.

Andere voordelen: cookie-vrije tracking, geïntegreerde tools als heat maps en A/B-testing, data uit GA importeren (waar GA4 dat niet kan) en een intuïtieve interface voor je meetdoelen.

Meer weten? Binnenkort organiseren wij een webinar waarin we dieper ingaan op dit onderwerp. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang een uitnodiging. Of mail ons als je daar niet op wil wachten.

Blijf op de hoogte

Organisaties in beweging

Van onderbuik naar onderzoek

Wij nodigden drie van onze meest vooruitstrevende partners uit om hun verhaal te delen over de transitie die zij doormaken. Gebaseerd op gedegen onderzoek en keiharde analyses, bieden zij elk op hun eigen wijze een doorkijkje naar de toekomst.

KNVB

Fnaan Woldegiorgis

Diversiteit is geen doel op zich, maar het geloven erin wel: als je 1,2 miljoen leden vertegenwoordigt mag je verwachten dat je die als organisatie representeert.

Maar: hoe haal je kwantitatieve data uit zoiets persoonlijks als beleving? Andersom: hoe doe je kwalitatief onderzoek naar cijfers over representatie? En: hoe neem je de hele organisatie, van HR tot MT, van MAR-COM tot DEV-TEAM, daarin mee?

“Als je systemen wilt veranderen, is het belangrijk dat je begrijpt wie dat systeem inricht en wat hun vooroordelen kunnen zijn.” Een eyeopener die we iedereen gunnen.

Neem contact op

Nederlands Dans Theater

Juliëtte van der Mudde

Ingegeven door het succes waarmee “met 42 livestreams meer dan 45 duizend bezoekers bereikt werden in 93 landen”, is NDT op zoek gegaan naar een breder verhaal. Wie zijn wij als gezelschap? Wat is ons maatschappelijk doel?

Methodisch werd het idee van “simpel” tickets verkopen in context geplaatst van andere activiteiten. Van educatie op middelbare scholen tot de ambitie om een open huis te zijn voor creatieve input van het eigen gezelschap. Toegankelijkheid is de (content)strategie.

Een herpositionering die door The Others is gevat in een print-mined huisstijl welke wij met veel genoegen helpen vertalen naar de digitale wereld.

Bekijk de site

Vorstin

Monte Veldt

Samen met Hilversumse partners is een groots kwalitatief onderzoek opgezet: wie zijn wij ten aanzien van de grote steden die ons omringen? Waar ligt onze kracht? Wie zijn onze bezoekers?

Vorstin heeft de voor hun relevante inzichten met hulp van Holland Centraal vertaald naar een nieuw narratief. Een podium voor soul, funk en disco, een spot voor opkomend talent. Door focus aan te brengen is dit fiere poppodium – kort door de bocht – uitgegroeid tot een plek van urgentie voor zowel bookers als publiek.

Met trots kondigen wij aan te bouwen aan een vernieuwd devorstin.nl. Als we onze designers en frontenders mogen geloven: dé parel van 2023.

Neem een voorproefje
Tussendoor was er tijd voor een energiek potje ping pong
Tussendoor was er tijd voor een energiek potje ping pong
Er werden ideeën uitgewisseld
Er werden ideeën uitgewisseld
Er werden ideeën uitgewisseld
En geproost op mooie samenwerkingen

Wij zijn Eagerly

Constant in ontwikkeling

Ook wij hebben niet stilgezeten. Wij zijn verhuisd naar een nieuwe locatie waar we kickoffs kunnen organiseren zonder dat er een developer binnen loopt om tosti’s te maken. Ons team is is qua skills in de volle breedte uitgebouwd en in de diepte op elkaar ingewerkt. Samen met de sprint way-of-working en onze nieuwe DEV-setup leidt dat ertoe dat we nog efficiënter bouwen aan oplossingen op de vraag achter jouw vraag.

Ons fullservice team staat voor je klaar
Ons fullservice team staat voor je klaar

Wij maken uitgesproken digitale ervaringen

Een wijs projectmanager zei ooit: “show – don’t tell“. Neem daarom vooral zelf een kijkje in ons portfolio om te zien hoe wij tegenwoordig bouwen.

Trouwens nog steeds maatwerk WordPress-sites, maar dan met een gezonde dosis UX/UI, een vleug react en een scheut frontend voor een optimale toegankelijkheid en de beleving die jouw bezoeker verwacht bij binnenkomst.