Eagerly

Full service digital agency

Wij zijn Eagerly

Uitgesproken digitale ervaringen

Wij halen ons plezier uit het ontwikkelen van unieke digitale middelen. Ons team met uiteenlopende specialismen, staat voor je klaar en is eager om iets bijzonders te doen; in projectaanpak, advies, creatie, en betrouwbare techniek. We werken bij voorkeur jaren met je samen, dat vraagt van ons een proactief houding, verantwoord beheer en schaalbare techniek.

Werkplezier

Eerst zetten we doelstellingen op scherp om het verhaal van jouw merk te vertellen. Vanuit een strategische roadmap creëren we een design dat relevant, origineel en uitgesproken is. Jouw custom made website kan integreren met ticketing, learning tools en andere API koppelingen. Altijd veilig, met respect voor privacy én toegankelijk.
Nog een stap verder? Ook met marketing vraagstukken kan je bij ons terecht. 

Wij maken de wereld mooier. Door merken te helpen mensen te inspireren. Met uitgesproken digitale ervaringen.
Eagerly teamdag
Eagerly teamdag
Hoe wij 'Werken met plezier' ligt vast in ons Manifest
Hoe wij 'Werken met plezier' ligt vast in ons Manifest

Opensource & WordPress

Vrijheid door effectief werken

Om zoveel mogelijk verschil te maken, werken we met gestandaardiseerde methodes en (open source) bouwblokken in WordPress, waarmee we effectief websites kunnen ontwikkelen. Als je met ons werkt merk je dat gelijk; er is veel ruimte voor creatieve onconventionele ideeën, met een prettige discipline werken we aan resultaat. Binnen budget en planning. Natuurlijk kun je vertrouwen op onze kennis van effectief projectmanagement (pragmatisch scrummen), de AVG, toegankelijkheidsrichtlijnen (WCAG), zoekmachine optimalisatie (SEO), security, hosting en planmatig onderhoud.

De cases op onze site tonen ons uitgesproken werk, maar in een persoonlijk gesprek kunnen we je nog veel meer vertellen over onze drive en hoe we onze opdrachtgevers dagelijks helpen het beste uit hun online middelen te halen.

Neem contact met ons op
Wij werken voor mooie merken