Eagerly

Algolia: een slimme zoekfunctie!

Algolia: een slimme zoekfunctie!

Slim zoeken

Wil jij de zoekfunctie op jouw website verbeteren?  Dat is nu mogelijk met de krachtige externe service van Algolia. Algolia verbetert de zoekervaring significant. De integratiemogelijkheden zijn goed en de kosten beperkt. De eerste websites zijn al overgezet en moet goed resultaat.

Bekijk het zelf

Na voxweb.nl hebben we ook voor Cultura-ede.nl Algolia als slimme zoekfunctie ingezet! Dit zie je terug in de directe zoeksuggesties, waarin spellingsfouten welkom zijn. Ook hebben we de zoekresultatenpagina verbeterd, waarin zoekwoorden nu gemarkeerd worden voor een duidelijk overzicht.

Gezien het brede aanbod van Cultura Ede hebben we in de zoekresultaten door middel van tags duidelijk gemaakt waar elk aanbod bij hoort. Ook is er paginering toegevoegd om alle zoekresultaten te structureren. Handig toch!

Wat doet Algolia?

Algolia is een externe service die website eigenaren helpt bij het  verbeteren van de zoekervaring van gebruikers op websites en applicaties. Ze bieden krachtige zoekfunctionaliteiten, zoals typo-tolerantie en synoniemherkenning, waardoor gebruikers snel relevante informatie kunnen vinden. Typefouten worden ondervangen en tijdens het intypen van je zoekopdracht worden al resultaten weergegeven.
Een mooi bijkomend voordeel: deze externe zoekservice bespaart op servercapaciteit waardoor jouw bezoekers zelfs bij grote drukte op de website razendsnel kunnen blijven zoeken.
Kortom; voor een aanzienlijke verbetering van de gebruikerservaring op jouw website, heb je met Algolia de juiste tool binnen handbereik!

Meer weten?

Wil jij het zoeken op jouw website ook sneller en slimmer maken met Algolia?
Neem dan contact met ons op via info@eagerly.nl.