meetup

meetup

Diversiteit en inclusie op persoonlijk- én organisatievlak

Wist jij dat je vriendenkring heel veel zegt over de manier waarop jij je team op je werk samenstelt? Nee, wij in eerste instantie ook niet. Dit was één van de learnings over een inclusieve werkcultuur uit de presentatie van Martin van Engel, expert diversiteit en inclusie. Met behulp van confronterende voorbeelden en uitdagende vragen hield hij ons een spiegel voor over diversiteit op de werkvloer. Hoe inclusief ben je nou echt?

Twee personen voor een presentatiescherm met een microfoon in de hand

'Je kan op persoonlijk vlak mega inclusief zijn, maar alle factoren moeten samenwerken voor succes'

Martin van Engel

Expert diversiteit en inclusie

In zijn presentatie leerden we hoe we op persoonlijk vlak, maar ook (en misschien wel vooral) op organisatieniveau rekening kunnen houden met de code Diverse en Inclusieve Communicatie. Inclusiviteit bevorderen begint bij het aantrekken en binnen laten van mensen die in eerste instantie niet op jezelf lijken; een gemengde vriendenkring zorgt voor een gemengde organisatie. Sta hierbij bijvoorbeeld ook open voor The Culture. Denk je nou; wat houdt dat dan in? Bekijk dan zijn hele presentatie.

Kijk hier de presentatie terug:

Marketing & Analyse

Lees meer

David

Art Director

Meer weten over inclusiviteit in je marketing?

Wil je meer informatie over inclusiviteit, of kijken naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op voor meer informatie!

Afspraak maken Email