Eagerly

Websites ontwikkelen én doorontwikkelen

Development & Integraties

Maatwerk websites

Onze corebusiness is custom made websites ontwikkelen én doorontwikkelen. Van strategie, naar UX/UI en development en beheer.

Onze technische setup maakt dat we je partner kunnen zijn voor jaren, waarin we óók aan de nice to haves toe komen. Elke website is aan de voorkant uniek en maatwerk, waarbij we slim gebruik maken van reeds eerder ontwikkelde functionaliteiten of doorontwikkelingen. Dat maakt samenwerken leuk (ons doel) en je website door de tijd blijvend ijzersterk.

We bepalen samen de functionele werking, met aandacht voor inclusie en toegankelijkheid (minimaal WCAG 2.1 A), duurzaamheid, respect voor privacy en adaptatie van AI. Onze CMS is flexibel, als LEGO bouw je zelf je pagina’s op. En mist er straks een steentje, dan maken wij die bij.

Het team komt met goede adviezen, communiceert prettig en heeft duidelijk veel kennis in huis.
Sarah van den IJssel Marketing & publiciteit Flint

Het hart van ons ontwikkelproces gebeurt door onze knappe koppen, die werken aan een verbluffend fijne frontend en efficiënte backend waarin we zoveel mogelijk automatiseren met onze ijzersterke plugins en externe API’sDit doen we met het beste van WordPress en al onze eigen beproefde oplossingen. Inclusief blazing fast, werkelijk groene hosting (uniek in Nederland) en technisch beheer (security, garanties en stevige SLA).

Geke Bosch

Online Ticketing

Eagerly werkt al 15 jaar voor culturele organisaties (podia, filmhuizen / bioscopen, theaters, musea, etc.) en snapt de dynamiek van een agenda-gedreven aanbod als geen ander. Onze eigen agenda module met uitgebreide filteropties is simpelweg een baas. Onze WordPress Event Plugin is een technisch staaltje digitaal vakwerk en communiceert (integreert) naadloos met alle bekende online ticketing systemen (zoals Ticketmatic, Rosetta, Stager, ActiveTickets, Ticketworks, LVP en vele anderen). Met een reeks kleine en grote oplossingen zorgen we voor schaalbaarheid en voor online crowd management bij piekdrukte bij bijvoorbeeld seizoensverkoop.

Geke Bosch

Online Learning Tools

We hebben veel ervaring in het ontwikkelen van online learning tools. Denk daarbij aan het opbouwen van gelaagd gebruikersbeheer, learning paths, lessons, e-learning, blended learning en online portfolio’s. Ook multilingual (meertalige) tools behoren tot de mogelijkheden.

Geke Bosch

Complexe vraagstukken

Projecten vragen soms om complexe oplossingen. Onze ervaren developers beheersen moderne programmeertalen en zijn in staat om gecompliceerde vraagstukken tot een gebruiksvriendelijke toepassing te brengen. Waar nodig betrekken we alle partijen en stakeholders daarbij en ontzorgen je als opdrachtgever hierin. Een paar veel gevraagde features, zie je hieronder:

API Koppelingen en Integraties

Wij integreren met elke API. We hebben veel ervaring opgedaan met maatwerk integraties met onder meer: Salesforce, AFAS, Easycruit, EXACT, Cursad, Navision, YesPlan, Spotler, Squeezely, MailChimp, Mailinglijst (EM Cultuur), Shopify, Crossmarx, Fiona, Smart Connections, Stripe en Mollie.

Insite search

Zoeken in een site is geen vanzelfsprekende luxe. Met ElasticSearch of Algolia maken we dit wél gebruiksvriendelijk (spellingscorrectie, instant zoeksuggesties, relevantie) en razendsnel. Deze add-on is een must-have toevoeging op een website waar snel informatie vinden essentieel is.

MUX Video & Looksy

Video op je website tonen zonder cookies, zonder auteursrechtenfilter en zonder foute suggesties na afloop? Dat kan met MUX. Eagerly heeft een kant en klare MUX WordPress plugin beschikbaar. Ook bieden we onder de naam Looksy een streaming video met paywall, met daarin een prijsvriendelijke payment oplossing via bijvoorbeeld iDeal en Creditcard (via Stripe of Mollie). Met Looksy hebben we veel ervaring opgedaan in de distributie van live registraties voor een (inter)nationaal publiek.

WordPress Narrowcasting

Veel van onze opdrachtgevers zijn publiek toegankelijke locaties of (onderwijs)instellingen waar schermen in het pand voor informatievoorziening, wayfinding en promotie ingezet worden. Onze Eagerly Narrowcasting WordPress plugin is een slimme oplossing voor (touchscreen) digital signage automation; wij ontwikkelen templates die op het juiste moment de juiste content tonen, gekoppeld aan planning, ticketing en WordPress CMS, op maat voor elk scherm (want hè wij kunnen adaptive denken). 

Personalisatie

Bereik een betere User Experience met zo relevant mogelijke content en aanbod. Met eenvoudige methoden als klikgedrag binnen een sessie is al veel mogelijk, maar leuker wordt het als we de bezoekers herkennen en datagedreven de beste content kunnen tonen in banners, tips of op prominente posities.
Externe tools die daarbij helpen zijn Squeezely, WiQhit of Smart Connections. Denk bij Squeezely aan slimme e-mail flows met aanbevelingen of incentives, on site pop-ups met overtuigende boodschappen en gerichte retargeting campagnes. Onze kennis en ervaring van integraties ligt klaar.