Eagerly

Trainingstool voor coaches wereldwijd

KNVB Worldcoaches

KNVB Worldcoaches
KNVB

Voetbal verbindt, overal ter wereld

Samen sporten is voor kinderen niet alleen leuk en gezond, het verbindt en kweekt begrip voor anderen, ook als ze een andere achtergrond hebben.

Juist deze samenhorigheid maakt de wereld een beetje mooier en wil de KNVB stimuleren. Ze doet dat door wereldwijd coaches in hun eigen omgeving op te leiden tot trainer en rolmodel met het WorldCoaches project. Eagerly ontwikkelde een (wereldwijd toegankelijk) online ‘coach the coach’ portal met cursussen en monitoring.

Inloggen

Vanuit de Sahara

Wereldwijd zijn er al 14.000 WorldCoaches opgeleid, die meer dan 500.000 kinderen bereiken.

Het online WorldCoaches portal voorziet nieuwe trainers in het aanbod van lokaal gegeven cursussen, mogelijkheden voor zelfevaluatie en actieplannen om daarna het geleerde in praktijk te brengen. Voortgang en evaluaties van cursisten voeren de docenten uit in het portal. Nieuwe WorldCoaches kunnen altijd en overal inloggen om hun progressie te bekijken en feedback te vragen aan docenten.
Deze mondiale reikwijdte vroeg om een zeer laagdrempelige en ‘adaptieve’ oplossing:

  • Snelheid
  • Eenvoud
  • Toegankelijk op elk device
KNVB

Basis voor groei

De basis van onze opdracht bestond uit het ontwikkelen van een flexibel platform waarmee we steeds weer kunnen bijsturen om de best passende oplossing te bieden op het juiste moment. Basale zaken als rechten profielen voor zowel de cursisten, cursus docenten, lokale organisaties en de KNVB zelf zijn in eerste instantie ontwikkeld, evenals een CMS voor beheer van alle content.

Op basis van gebruikerstesten en feedback worden in sprints de gebruikservaring van de tool continu verbeterd en met nieuwe functionaliteiten uitgebreid. Ook hier is de flexibiliteit van WordPress perfect te benutten.

Ik ben heel blij met het eindresultaat
Fnaan Woldegiorgis Projectcoördinator (over de virtuele SPRINT)
KNVB

WorldCoaches

Samen plezier maken door middel van voetbal maakt vergroot begrip tussen mensen onderling. Eagerly helpt de KNVB dit doel te bereiken door wereldwijd coaches te faciliteren via het WorldCoaches portal.

Onze denkkracht en continue doorontwikkeling houdt de portal simpel, gemakkelijk in gebruik en bij de tijd. Zo bereiken we met onze creatieve en technische expertise maximaal effect, daar doen we het voor.

Bekijk de tool