Eagerly

Je kunt ons kennen van

WordPress websites op maat

WordPress websites op maat

Eagerly maakt WordPress websites op maat. Nooit standaard, altijd verrassend passend. Van uitgesproken digitale ervaringen tot ontzorgen in doorontwikkeling en onderhoud. 

Wij zien de vraag achter de vraag
Wij zien de vraag achter de vraag

WordPress specialisten

Als fullservice Utrechts bureau zijn wij dichtbij, benaderbaar en kraakhelder over de do’s and dont’s van WordPress. Dat doen we door een proactief updatebeleid met harde garanties, stevige hosting en een helder SLA (Service Level Agreement). In de zoektocht naar de oplossing voor jouw vraag, cureert ons team van experts bestaande WordPress-plugins of bouwt ze zelf. Zo is er altijd een gerichte aanpak te plotten op jouw online ambities.

De kracht van WordPress websites op maat

Met de keuze voor WordPress stap je in een wereld vol mogelijkheden. Een WordPress-thema ontwikkelen we namelijk volledig op maat. De manier waarop wij WordPress inrichten, biedt je de redactionele vrijheid om content of pagina’s snel en simpel zelf aan te passen. Ook voor maatwerk koppelingen met andere applicaties en webshops draaien we onze hand niet om.

Help, mijn WordPress werkt niet meer naar behoren!

Heb jij een WordPress website maar deze doet niet meer wat je ervan verwacht? Weet dan dat wij dichtbij zijn om je te helpen.

Maak een afspraak
Bij ons word je totaal ontzorgd
Bij ons word je totaal ontzorgd

WordPress doorontwikkelen

We gaan voor lange relaties. Dat vraagt niet om een hit and run mentaliteit, maar om betrouwbaarheid. En om een proces en oplossingen gericht op de lange termijn. Ons hart gaat sneller kloppen als je met ons een plan wil maken voor (datagedreven) continue optimalisatie. Je kunt leunen op onze (UX/UI) expertise en data gedreven aanpak.

WordPress onderhoud

Is je WordPress traag en wil je daar liever vandaag dan morgen een specialist naar laten kijken? Dat kan. Wij nemen het beheer van bestaande websites over, verzorgen de hosting en optimaliseren in sprints, net zo lang totdat je site snel en fit is en jij vrolijk.

Join de club

Wij werken voor organisaties die de wereld een beetje mooier maken. Zo bouwen wij onder meer educatieve tools voor het onderwijs en converterende sites voor culturele instellingen. Benieuwd wat we voor jou kunnen doen?