Eagerly

Webinar: ‘zoekfunctie van de toekomst’

Webinar: ‘zoekfunctie van de toekomst’

De webinars in week 50 zijn gepasseerd, heb je toch interesse in Algolia neem dan contact met ons op: info@eagerly.nl. 

ūüĆź Verbeter de zoekfunctie in je website spectaculair met Algolia. En krijg gedroomde features als; autocomplete tijdens het typen, fuzzy search (goede resultaten bij synoniemen en spelfouten), highlighted zoekresultaten in content √©n uitgebreide statistieken over het gebruik van de zoekfunctie. En dat op je eigen website! Zoek niet verder en meld je direct aan voor √©√©n van onze gratis webinars ‚ÄėZoekfunctie van de toekomst‚Äô in week 50 (11 tot 15 december).

Laat die verouderde zoekmachine maar liggen, want in deze wereld waar elke seconde telt, biedt deze nieuwe zoekfunctie voor je website, razendsnelle zoekresultaten. Geen gedoe, niet wachten – alleen directe, relevante informatie voor je gebruikers.

Tijdens de webinar leggen we  uit wat deze nieuwe zoekfunctie kan en kost. We hebben een werkende demo, waarbij je duidelijk het verschil gaat zien tussen de geavanceerde zoekfunctie en de verouderde. Ook is er ruimte voor jouw vragen..

Schrijf je nu in op één van de timeslots in week 50 en ontdek hoe deze geavanceerde zoekmachine niet alleen zoekfunctionaliteit optimaliseert, maar ook de algehele website-ervaring verbetert. Interesse? Kies een tijd en schrijf je gratis in: Formulier

Stories