Eagerly

SEO services: voor fantastische online vindbaarheid

SEO services: voor fantastische online vindbaarheid

Online vindbaarheid met SEO services

Je hebt een mooie, goed werkende website van ons opgeleverd gekregen. Maar die website vullen met goede content, dat moet je zelf doen. Om online goed vindbaar te zijn, moet je rekening houden met SEO (Search Engine Optimization). Dit zijn regels waar je teksten en afbeeldingen aan moeten voldoen, om goed door Google en andere zoekmachines geïndexeerd te kunnen worden. Als je de regels volgt kom je hoger in de zoekresultaten. En gelukkig kunnen wij daarbij helpen met onze SEO services!

Wat wij bieden

Hier moet je echter wel iets voor doen. Denk aan een zoekwoordenanalyse, concurrentieanalyse, strategisch schrijven van je teksten, zoekwoorden op de juiste plekken laten terugkomen en alt-teksten aan je afbeeldingen toevoegen. Geen tijd om je daar in te verdiepen? Mooi, wij wel, met onze SEO services. Met onze SEO Quick fix (€880 ex. BTW) brengen we de technische basis op orde en optimaliseren we je 4 belangrijkste pagina’s tekstueel, met de SEO Big Fix (€3300 ex. BTW) gaan we de diepte in en maken ca. 30 pagina’s ‘SEO’ perfect en doen metingen vooraf, na afloop en op verzoek periodiek.

En wil je structureel resultaat monitoren en verbeteren, dan bieden we:

  • meten (zoekwoorden ranking), rapporteren en bijsturen
  • periodieke audit/optimalisatie (opnieuw zoekwoorden onderzoek)

Kyara schiet te hulp

Wil je meer weten of zelfs meteen aan de slag met je SEO? Specialist Kyara Jorritsma helpt je graag: k.jorritsma@eagerly.nl.

Stories