Eagerly

Webbureaus Hike en Eagerly gaan intensief samenwerken

Hike en Eagerly uit Utrecht slaan de handen ineen.

De bureaus bedienen een ander type opdrachtgever, maar zijn beiden even kritisch op waar ze wel (of niet) aan willen werken: ‘we willen beiden de wereld mooier maken met uitgesproken digitale ervaringen’. De samenwerking is een grote stap in de technologische ontwikkeling van beide bureaus.

Samenwonen en samenwerken

De teams volgden al eerder samen trainingen en op projectniveau werd elkaars expertise al benut. Om het kennisdelen op het gebied van proces en techniek nog beter te faciliteren, gaan de bureaus medio mei samenwonen in het schitterende pand in het hart van Utrecht, waar Eagerly sinds vorig jaar is gevestigd.

Leren van elkaar

Alhoewel Hike en Eagerly los van elkaar blijven opereren, kunnen we in praktische zin veel samen doen en elkaars best practices benutten. Hike blijft partner van bureaus die development willen uitbesteden, Eagerly blijft een full service agency waar je voor elke stap in het proces terecht kan (strategie, design services en UX/UI, development, data analyse en online marketing ondersteuning).

Leiding blijft in goede handen

Sophie van der Kroon blijft de dagelijkse leiding bij Hike houden. Hike founder Massim Knaapen blijft actief betrokken, Roeland Verheul heeft vanaf april zijn taken neergelegd. Het management team van Eagerly bestaande uit Marnix Marsman, Matthijs Reerink en David Beijersbergen blijft ongewijzigd.