Eagerly

Evalueren kan je leren; dit gebeurt er tijdens onze evaluatiesessies

Evalueren kan je leren; dit gebeurt er tijdens onze evaluatiesessies

Om ervoor te zorgen dat we zoveel mogelijk aan iedereens wensen voldoen, hebben we de evaluatiesessie in het leven geroepen. Hierbij bespreken we allerlei onderwerpen met de opdrachtgever, blikken we terug op het afgelopen jaar en de afgelopen sprints, geven we updates en kijken we vooruit.

Terugblik

We kijken samen terug naar de samenwerking tussen Eagerly en de opdrachtgever, daarbij reflecteren we op de recente samenwerking en projecten die we zijn begonnen. We geven ook wat updates over ons bedrijf, waarbij we bespreken wat er binnen Eagerly is veranderd in de tussentijd. Ten slotte komen nieuwe producten en/of diensten die we kunnen aanbieden aan onze opdrachtgevers aan bod.

De APK

Bij de APK bespreken we de tips en de tops voor de opdrachtgever in functie. Wat gaat er al goed, en wat kan er eventueel beter? Welke functies doen het nog goed en lopen soepel? Maar ook; moeten bepaalde functies nog geïmplementeerd worden, of wat voor nieuwe functies kunnen wij aanbieden die toepasselijk zijn voor hun organisatie? Dit kan dan eventueel in volgende sprints toegepast worden. 

De vooruitblik

Bij de vooruitblik blikken we, logischerwijs, vooruit. We kijken met de opdrachtgever naar nieuwe ontwikkelingen en delen inspiratie. Dit zijn voornamelijk functies die we bij andere opdrachtgevers hebben geïmplementeerd. Zo kunnen we nieuwe inzichten creëren en inspireren. Een voorbeeldje; de dark mode van Tivoli (een groot succes) wordt voor deze opdrachtgever ingepland voor één van de volgende sprints. Vervolgens bespreken we de ambities van de opdrachtgever. Als wij weten wat de plannen voor komend jaar zijn, kunnen we daar namelijk zo snel mogelijk op inspelen. 

Ten slotte nemen we samen de roadmap door, waarbij we onderscheid maken tussen hoge prioriteit en lage prioriteit. In de roadmap staan alle mogelijkheden voor het komende jaar, zodat we samen het onderste uit de kan kunnen halen.