Eagerly

Eagerly Meetup cadeautje: Blog Generator (powered by Chat GPT)

Eagerly Meetup cadeautje:  Blog Generator (powered by Chat GPT)

Aan de slag met AI met onze blog generator

Ben je na je bezoek aan de Eagerly Meetup helemaal om en klaar om mee op de grote verkenningstocht van AI te gaan? Laat het je dan makkelijk maken met dit cadeautje. Met onze zelfgemaakte Blog Generator genereer je namelijk eenvoudig berichten voor je eigen website. Natuurlijk nooit om klakkeloos te publiceren, maar wel heel handig om als basis te gebruiken om vervolgens zelf nog aan te passen.

De Chat GPT WordPress plugin

De knappe developers van Eagerly maakten een WordPress plugin waarmee je razendsnel blogs kan laten genereren met behulp van Chat GPT. Door het invoeren van enkele parameters heb je op deze manier binnen no-time een blog:

 

  1. Onderwerp (waar moet de post over gaan?);
  2. Doelstelling: koopintentie, informatief, amusement;
  3. Welke trefwoorden moeten worden gebruikt;
  4. Het aantal woorden;
  5. Het aantal alinea’s.

 

Prompt

Op basis hiervan wordt een opdracht ofwel ‘prompt’ gegenereerd waarmee Chat GPT aan de slag gaat. Dat prompt ziet er ongeveer zo uit: “Creëer een artikel over (1) onderwerp X, in de (2) schrijfstijl X, gebruik deze (3) X trefwoorden, het artikel moet (4) X woorden bevatten en (5) X alinea’s. Maak ook een SEO-vriendelijke slug en creëer een meta description van maximaal 120 karakters”. 

 

Razendsnel

Na enkele seconden wordt een concept post gegenereerd waarmee je vervolgens naar hartenlust aan de slag kan, om er een redelijk, menselijk en bovengemiddeld goede post van te maken.

 

Taal

Je kunt in de algemene settings bepalen of de plug-in Engelstalige of Nederlandstalige output moet leveren.

Gratis uitproberen?
Wil je deze plugin uitproberen, dan kan dat! Tot eind dit jaar is het gebruik kosteloos. We installeren de plugin kosteloos in je WordPress live- of testomgeving. De API code krijg je van Eagerly, en Eagerly betaalt ook voor het gebruik van de Open AI API. 

JA DIT WIL IK (mail support@eagerly.nl)

 

In ruil voor je mening!

De plugin is beta. Dat wil zeggen dat deze nog niet getest is, dat mag jij namelijk doen. In ruil daarvoor verwachten we feedback van je. 

 

Privacy

Lees hier iets meer over de gebruikersvoorwaarden.

Ja, je stuurt (alhoewel zeer beperkt) informatie naar Chat GPT. Voer de Blog Generator desalniettemin nooit privacygevoelige informatie. Lees hier op hun site wat de privacy regels zijn. 

Stories