Eagerly

Design & Strategy

De kracht van een sterk merk

030 785 3179info@eagerly.nl

Design verbeeldt jouw merk

Of je nu een start-up, innovator, pionier of een instituut met een rijke geschiedenis bent, bij Eagerly begrijpen we dat elk verhaal uniek is.

Wij zijn niet alleen geïnteresseerd in wat je doet, maar ook in wie je bent en hoe je naar de wereld kijkt. Met deze kennis kunnen wij jouw visie en waarden vertalen naar een krachtig merk dat een blijvende indruk maakt bij je klanten.

Samen creëren we het verhaal dat vertelt wie je bent en waar je voor staat

Jouw verhaal

In een snel veranderende digitale wereld is het cruciaal om zichtbaar en succesvol te zijn. Hoewel je product of dienst de basis vormt, begrijpen wij dat het verhaal achter jouw organisatie even belangrijk is.

Daarom creëren wij een complete (digitale) ervaring die jouw identiteit en toekomstvisie belicht en duidelijk maakt wie je bent en waar je voor staat.

Onderzoek en strategie

Om een duidelijk beeld te krijgen van je organisatie, is gedegen vooronderzoek van essentieel belang. Bij dit onderzoek kijken wij niet alleen naar de missie en visie, maar brengen we ook gedetailleerd in kaart wat de sterke punten van je organisatie zijn.

Pragmatisch en duurzaam
Onze aanpak is pragmatisch en duurzaam, waarbij we het beste behouden van wat er al is en nieuwe elementen ontwikkelen waar nodig. Hierbij houden we rekening met factoren zoals toegankelijkheid, concurrentieanalyse en groeiambities, en vertalen we deze input naar een strategische roadmap die jouw organisatie helpt bij het bereiken van haar doelen.

Wij bedenken een ontwikkelstrategie die je merk naar een hoger niveau tilt

Visual identity en Brand Story

Het visuele ontwerp is bepalend voor je merk. Vorm en inhoud werken samen om een onderscheidende uitstraling te creëren die indruk maakt.

Een krachtig design zorgt voor herkenbaarheid en consistentie, en bevat logische keuzes voor alle (digitale) middelen die worden ingezet om je verhaal te vertellen. Of het nu gaat om drukwerk, social media of de website, wij bieden alle ingrediënten die nodig zijn om je brand story op de juiste manier te verbeelden.

Design verbeeldt jullie verhaal

Design System en Style Guide

Het is van groot belang dat jouw merk herkenbaar is in elke vorm van communicatie. Een samenhang tussen stijl, inhoud en gevoel zijn de kern om het vertrouwen van jouw klanten te winnen én te behouden.

Daarom ontwikkelen wij duidelijke richtlijnen voor alle externe communicatie van je merk. Dit omvat een design system:

  • waarin de opbouw helder is en de toepassing logisch volgt. Deze richtlijnen worden gecentraliseerd in onze eigen style guide
  • zodat jullie zelf of derden er direct mee aan de slag kunnen. Zo kan je er zeker van zijn dat je merk consistent en herkenbaar blijft in alle uitingen.
Eagerly maakt uitgesproken ontwerp

Eagerly Design Service

Dankzij onze jarenlange ervaring in het digitale domein zijn wij in staat om scherpe analyses te maken die leiden tot de beste gebruikerservaring. Wij ontwerpen voor verschillende media en ons denken is responsive.

Wij vertellen het verhaal van jouw merk en ontwerpen daarbij de bijbehorende identiteit en uitstraling. Ons doel is om een kant-en-klaar design te creëren dat uitnodigend en toegankelijk is en waarbij er een samenhang bestaat tussen digitale en analoge media. Het ontwerp is relevant, origineel en uitgesproken. Zo maken we een duurzame brand identity die klaar is voor de toekomst.

Laten we samen iets moois maken!
Eagerly ontwikkelt origineel en tailormade ontwerp. Let’s work together!

Cases