Nederlands Dans Theater

Internationaal top gezelschap voor hedendaagse dans

Volgers en vrienden

Bezoekers die het Nederlands Dans Theater (NDT) in actie hebben gezien zijn onder de indruk en nieuwsgierig. Op de nieuwe NDT.nl website worden ze getrakteerd op meer rijke content en verleid het NDT te blijven volgen of te steunen.

Dansverhalen

Zij die nieuwsgierig zijn naar NDT worden op de website getrakteerd op rijke aantrekkelijke verhalen over het meest toonaangevende hedendaagse dansgezelschap ter wereld.

Met onze flexibele ‘stroken opzet’ maakt NDT van elke pagina een prachtige vertelling, een feest voor liefhebbers van NDT. Een aangename hoeveelheid flexibiliteit voor de redactie. Met de spannende mix van content (beeld, video, verhaal, quotes, social media embeds) wordt de bezoeker op inhoud verbonden en idealiter een volger en wie weet zelfs enthousiast ambassadeur van het NDT.

De belangrijkste conversie is het verkrijgen van meer volgers (direct mailings, socials), uiteraard wordt een fysiek bezoek aan een voorstelling aangemoedigd.

Verfijnd resultaat

Na een succesvolle eerdere samenwerking waarin we een intern informatieplatform ontwikkelde om NDT medewerkers wereldwijd geïnformeerd te houden over praktische zaken, mocht Eagerly de website aanpakken. Een constructief project leidde tot scherpe keuzes en een vernieuwde profilering. De nieuwe website werd goed ontvangen door de liefhebbers van NDT en werpt z’n vruchten af. Vooral nu in corona tijd steeds meer content en verbondenheid noodgedwongen online moet worden gezocht.

Vandaag de nieuwe www.ndt.nl live gezet. Trots op het resultaat en op team en partner Eagerly.
Mathieu Dekker
Online Marketing NDT

Matthijs praat je bij