Eagerly

Een (nog) beter design voor in het donker

Dark Modes voor TivoliVredenburg en Movies that Matter

Dark Modes voor TivoliVredenburg en Movies that Matter

Waarom zo'n donkere modus?

Dark Mode zorgt ervoor dat er minder licht van het scherm komt, door een contrast te behouden tussen tekst en achtergrond. Hierdoor blijft de tekst goed leesbaar, terwijl het totale helderheidsniveau van het scherm lager is. Het is daarnaast ook verstandig om in te stellen, omdat het gunstig is voor de batterijduur van je apparaat en het helpt om vermoeidheid van de ogen te verminderen. Dit draagt weer bij aan een betere nachtrust.

Dark Mode voor TivoliVredenburg

Onlangs hebben we ook de optie tot het instellen van de Dark Mode aan het design van TivoliVredenburg toegevoegd. De website van TivoliVredenburg bestaat normaliter uit een witte achtergrond met zwarte tekst. Door dit om te draaien (de achtergrond contrasterend zwart maken en de tekst juist lichter) hebben we de Dark Mode in het leven geroepen. De kleurtinten hebben nu allemaal een aparte, donkere tint gekregen om het verschil in kleur goed te verduidelijken.

Nachtdier? Automatische Dark Mode

Ben jij een echte nachtvlinder? Dan zal de Dark Mode van TivoliVredenburg automatisch geactiveerd worden op basis van je instellingen. Je kan ‘m natuurlijk ook handmatig met de switch onderaan de pagina (de-activeren).

Een dark mode was een langgekoesterde wens van ons. Met het oog op toegankelijkheid van de website hebben we hier werk van gemaakt. Van alle aanpassingen die we aan de website hebben gedaan heb ik hierover veruit de meeste positieve reacties ontvangen, van collega's én bezoekers.
Yoni Drijfhout TivoliVredenburg

Movies that Matter volgt op de voet

En sinds kort heeft ook Movies that Matter een Dark Mode op hun website! Movies that Matter heeft een enorm kleurrijke website, dus onze design-afdeling heeft alles op alles gezet om dit goed te vertalen naar een Dark Mode waarin de huisstijl van Movies that Matter nog goed herkenbaar is. Zo zijn de vlakken die voorheen in verschillende kleuren getoond werden aangepast naar verschillende grijstinten, met gekleurde titels.

Oh, en als je je device al op Dark Mode hebt staan, activeert de Dark Mode van Movies that Matter automatisch. Tenzij je de switch uit zet, natuurlijk. Go check it out!

Een mooie vertaalslag van onze kleurrijke huisstijl naar een donkere variant. De nieuwe dark mode is niet alleen beter toegankelijk voor onze verschillende doelgroepen, maar ook beter voor het milieu. Daarnaast past de dark mode ook thematisch goed bij Movies that Matter met de films die wij in het donker vertonen.
Jette Malow Movies that Matter

Ook zo’n Dark Mode?

Dat kan. Bel naar 030 785 31 79 of mail naar info@eagerly.nl!